Domov Osebne kartice Poslovne kartice Prodajna mesta  
MY ACCOUNT Spletne strani v svetu   |  Kontakt

Dobrodošli v svetu online storitev Banke Intesa Sanpaolo d.d.!

V želji, da vam ponudimo čim več informacij, ki vam bodo pomagale uporabljati American Express kartico, smo za vas pripravili naslednje uporabne storitve:

My Account
Ste založili zadnji račun? Želite videti stroške pred prejetjem rednega mesečnega računa? Storitev My Account vam omogoča pregled in izpis vašega računa iz predhodnega obdobja in nefakturiranih stroškov in tako omogoča boljšo kontrolo vaših financ.
Dodatne informacije!

Pregled prodajnih mest
Želite preveriti ali določena trgovina sprejema kartico? Ugotoviti v katerih restavracijah lahko uporabljate kartico? Kje lahko kupujete na obroke? Za vas smo pripravili Pregled prodajnih mest - iskanje po mestu, tipu ali nazivu iskanega prodajnega mesta.
Dodatne informacije!

Sprememba osebnih podatkov
Storitev, ki jo lahko koristijo le osnovni uporabniki osebnih kartic, ki so prijavljeni za storitev My Account. Omogoča spremembo določenih (nekaterih) podatkov o uporabniku - domači naslov, naslov prejemanja računov in obvestil, številko telefona itd.

Pišite nam! Kot uporabnika American Express kartice, vas pozivamo, da nam pošljete svoje pripombe in predloge na info@americanexpress.si, mi pa se bomo še naprej trudili, da vam bomo tudi v prihodnje v kar največji meri zadostili vašim željam.


My Account

Dostop do vašega uporabniškega računa je zaščiten s protokolom. Omogoča vam pregled stroškov in vplačil pred prejemom rednega mesečnega računa in pregled ter izpis računa iz predhodnega obdobja za vse American Express kartice, ki jih uporabljate.

Pomembno! Za uporabnike Americna Express Business Card.
Da bi vam omogočili uporabo online storitev American Expressa, nam mora pooblaščena oseba vašega podjetja poslati dopis uporabnikov, ki jim bo dovoljen vpogled v podatke. Overjeno izjavo nam pošljite po faxu: 01/568-03-39 ali na email: info@americanexpress.si.

Uporaba online storitve American Expressa vam omogoča:
- pregled stroškov in vplačil pred prejemom rednega mesečnega računa
- pregled računov iz predhodnega obdobja
- izpis podatkov o potrošnji ali prepis računa

Pregled stroškov in vplačil pred prejemom rednega mesečnega računa

Tukaj lahko vidite vsa vplačila in stroške, ki so evidentirani na vašem zadnjem računu in bodo izkazani v naslednjem. Upoštevajte, da so stroški opravljeni na prodajnih mestih z elektronskim (POS) čitalnikom evidentirani isti dan, medtem ko se tisti, ki niso opravljeni na POS-ih (evidenca stroškov na imprinterjih) evidentirani v razdobju 1 do 30 dni (odvisno od tega, kdaj jih prodajno mesto pošlje Banki Intesa Sanpaolo d.d.).

Pregled računov iz predhodnega obdobja

Tukaj lahko vidite svoje račune iz predhodnih obdobij s stroški in vplačili ter natačno specifikacijo.

Izpis računa

S to funkcijo vam je omogočen prikaz računa v PDF formatu (Portable Document Format), ki je primeren za izpis na printer ali prenos v datoteko. Da boste lahko uporabljali to funkcijo, potrebujete Adobe Acrobat Reader. V kolikor ga še nimate, ga lahko "snamete" iz spleta.

Pomembno!
Da bi vse delovalo brezhibno, je potrebno naravnati opcijo znotraj Acrobat Readerja na naslednji način: File - Preferences - General - izključiti opcijo Web Browser Integration, ki je vključena ob nastavitvi.
- V kolikor želite izbrani račun shraniti, po kliku na tipko Prepis računa izberite možnost: Save this file to disk.
- V kolikor želite izbrani račun odpreti direktno in ga nato izpisati, izberite možnost: Open this file from its current location in nato File - Print v Acrobat Readerju.


Pregled prodajnih mest

Banka Intesa Sanpaolo d.d. ima podpisano pogodbo o sprejemanju American Express kartic z več deset tisoč prodajnimi mesti. Da bi našli prodajno mesto, katerega potrebujete, smo vam pripravili pregled, ki vam omogoča iskanje po več kriterijih - državi, mestu, tipu, nazivu in naslovu.

Iskanje je enostavno. V polju država izberite Slovenija. V kolikor želite pregled prodajnih mest druge ponujene države, jo enostavno izberete in nato kliknete na "Išči".
Mesto in tip prodajnega mesta je prav tako mogoče točno določiti, vendar ni potrebno. V primeru, da ni postavljeno dovolj kriterijev oziroma je kriterij za iskanje preobsežen, rezultat iskanja ne bo prikazan. Kriterije lahko zožite z vpisom novega kriterija (npr. naziv ali ulica). Rezultat enega iskanja je lahko do 100 prodajnih mest.
V kolikor vas zanima točno določeno prodajno mesto, vpišite njegov naziv ali del naziva v predvideno polje. V kolikor iščete prodajno mesto v točno določeni ulici ali na točno določenem naslovu, ga prav tako vpišite v predvideno polje, v celoti ali delno z šumniki (č,š,ž).
Prodajna mesta, ki imajo s Banko Intesa Sanpaolo d.d. podpisano Pogodbo o obročnem odplačevanju, lahko najdete s postavitvijo oznake v polje poleg "Obročno odplačevanje".
Na eni strani bo prikazano največ 10 prodajnih mest, ki zadovoljujejo postavljenim kriterijem. Ostale zadetke boste našli, ko boste prešli na naslednjo stran.
Zaradi ažurnosti spremembe podatkov o poslovnih partnerjih, omejujemo svojo odgovornost v skladu s Pravili o uporabi spletnih strani.

V kolikor imate problem pri iskanju pokličite Službo za uporabnike na tel: 01/568-03-00.

MyAccount v2.0.2 Copyright © 1995-2004 American Express. Vse pravice pridržane.
Uporabniki teh strani se obvezujejo, da bodo spoštovali pogoje iz Pravil o uporabi spletnih strani izdajatelja - družbe Banke Intesa Sanpaolo d.d..
Preberite besedila Pravila o uporabi spletnih strani, Zaščitni znaki in Varstvo zasebnosti na spletu izdajatelja - družbe Banke Intesa Sanpaolo d.d..
Razvoj in uvajanje aplikativne rešitve - CROZ d.o.o., Zagreb